• 192864
11% попуст
Заштеди со Клуб цена

Спојка BASIC 1/2″ – 5/8″ / 3/4″ Cellfast

За трајно поврзување на два краја на црева со различни дијаметри
ПП материјал

Клуб Цена
76 ден. 85 ден.

На залиха