• 182463

Соковник VIVAX AJ800

Моќност: 800W
XL 1,5L пулпа контејнер
2 брзини
Систем за капење
Микрофилтер од не’рѓосувачки челик
Широк отвор за вметнување на овошје:XXL 75 mm
Нерѓосувачки челик

3899 ден.

Нема на залиха

SKU: 182463 Категорија: