• 188460

Соковник PHILIPS HR 1832/00

Моќност: 950W
Нивоa, степени на печење: 8
Режим на одмрзнување
Режим на загревање
High lift функција

6599 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 188460 Категорија: