• 188405
5% попуст
Заштеди со Клуб цена

Слушалки MS EOS C101- бели

Фреквентен опсег 20hz – 20kHz
Жичани
Чувствителност: 104dB±3dB
Чувствителност на микрофон: 73dB±3dB
Кабел: 1,2m
Конектор: 3,5mm

Клуб Цена
180 ден. 190 ден.

Нема на залиха