• 180665
  • 180665-1
  • 180665 2
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Систем за наводнување на цвеќиња

1 адаптер за конектор за црево
1 главна единица 1000
доводно црево од 10 m
5 приспособливи капалки на крајната
1 крајно капаче
5 Т-приклучоци
5 колчиња
Производител: Gardena
Специјалниот сет за наводнување GARDENA Micro-Drip-System Flower Bots S вклучува се што ви треба. Главна единица за наводнување е поврзана со чешмата преку адаптер. Саксиите со растенија се наводнуваат прецизно и поединечно преку системот со помош на капка по капка капалки. Наменет е за наводнување на 5 растенија.

Клуб Цена
918 ден. 1020 ден.

Само 2 останати во залиха