• 180693
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Систем за наводнување Holiday

Компоненти: Контејнер со вода од 9 l, трансформатор, пумпа, 3 дистрибутери за капење со 12 места, секоја од нив, 9 m дистрибутивна цевка, 30 m капе цевка, 36 штипки за цевки, 20 крајни капачиња
Воден тек: 0.001 l/h
Се користи за наводнување до 36 растенија

Клуб Цена
6308 ден. 7009 ден.

Само 2 останати во залиха