• 171839

Силиконски Спреј Sonax 400ml

Лизгачки и подмачкувачки агенс за возила и за домаќинства
Подмачкува, одржува и штити гума, пластика, дрво и метални делови
Ги неутрализира пискавите звуци

490 ден.

Нема на залиха

SKU: 171839 Категорија: