• 177396
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Силикон за санитарија TKK TEKASIL 280ML

Формирање на кора: ≈ 20 минути (23°C/50% рел. влажност)
Време на стврднување: 3 mm/ден (23°C/50% рел. влажност
Температура на нанесување: oд +5°C дo +40°C
Тврдост: 15 ± 5 (ISO 868)
Температурна постојаност: oд -40°C дo +150°C

Картуша: 280 ml

Клуб Цена
215 ден. 239 ден.

Само 1 останати во залиха