• 177410
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Силикон акрил TKK TEKADOM 300ML BEL

Тип на производ: Силиконски акрилик
Пакување: 300ml
Температура на примена: +5°C до +40°C
Времето на формирање: 10-15min
Боја: Бело
Области на примена: Бетон, дрво, керамика, гипс картон

Клуб Цена
112 ден. 125 ден.

На залиха