• 163745
12% попуст
Заштеди со Клуб цена

Шуко дупла статус 14.01.055

Монтирање: Монтирање во ѕид во монтажна кутија Ø60 mm
Ниво на заштита: IP20
Димензии: 80×121 mm
Вид на поврзување: завртка
Заземјување: Со контакт за заземјување
Материјал за подсклопување: керамика
Боја: бела

Клуб Цена
149 ден. 169 ден.

На залиха

SKU: 163745 Категории: ,