• 171164

Штрафилица Raider RD-CDD04

Напон:230V~50Hz
Моќност: 400W
Вртежи: 0-750/min
Дупчење во:
дрво:20mm
Челик: 10mm
Должина на кабел: 6m

1690 ден.

Нема на залиха

SKU: 171164 Категорија: