Шпорет Vox CHT-6005

Шпорет – стаклокерамика
Број на рингли: 4
2 x стаклокерамика, 145 mm, 1200 W
2 x стаклокерамика, 180 mm, 1800 W
Волумен на рерната: 65 л
Осветлување во рерната, вентилатор, тајмер
Горен греач – 1200 W, Долен греач – 1100 W
Дупли греач за скара: 2600 W
Голема фиока
Индикатор за загреани рингли и термостат
Додатоци: решетка, плитка и длабока тепсија
Димензии (ШxВxД): 600 x 850 x 600 mm
Боја: сива

18390 ден.

Нема на залиха

SKU: 158024 Категорија: