• 190991
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Шпорет ТЕРМО 8 Fabbygo Десен

Шпорет десен fabbygo termo 8
Моќност: 8kw
Тежина: 80kg

Клуб Цена
16199 ден. 17999 ден.

На залиха