• 197599
  • 197599 1
  • 197599 2
  • 197599 4
8% попуст
Заштеди со Клуб цена

Шпорет мини RGLUX RG2402 – сива

Димензии: 38x35x24cm
Волумен на релна: 35L
Рингли: 2
Функции на рингла: 3
Релна: Да
Функции на релна: 3
Моќност на рингли: 145-1000w/180-1500w
Греачи: 2
Скриен долен греач
Термостат: 250max
Тепсии: 1 четвртаста/ 1 округла
Нелизгачки ногарки
Боја: Сива

Клуб Цена
5999 ден. 6499 ден.

На залиха