• 195616

Шпорет електричен VOX EHB 600 WBF

Тип на рерни: Електрична
Волумен на рерната: 72 л
Бројот на греачките зони: 4
Бојата: Бело
Класа на енергија: A
Тип на грејните елементи: Стаклокерамика
Горен греен елемент: 1200 W
Долен елемнет на греачот: 1100 W
Термостат: Да
Горен греач: Да
Долен греач: Да
Статичко печење: Да

13999 ден.

Нема на залиха

SKU: 195616 Категорија: