• 172237

Сет аку. дупчалка + ударен одвртувач 18V

STANLEY
Напон 18V
Брзини 2
Брзина на оптоварување 0-400 / 0-1600 вртежи во минута
Максимален вртежен момент 51,4 Nm
Позиции на спојката 22 + 1
Футер тип 13mm без клуч
Капацитет за дупчење (дрво) 38mm
Капацитет за дупчење (метал) 13mm
Ударен одвртувач
Напон 18V
Брзина на без оптоварување 0-2900 врт / мин
Удари 0-3100 удари во минута
Максимален вртежен момент 180 Nm
Тежина 1,2kg

22220 ден.

Нема на залиха

SKU: 172237 Категорија: