Сецко TEFAL MB756G31

Моќност 150W
5 Нивоа на режење и рендање
5 конуси со различна големина на режење и рендање
Магацин за сместување на деловите
Meсто за сместување на кабел

5029 ден.

На залиха

SKU: 175784 Категорија: