• 177560

Сецко fabbygo KL-210F Inox

Моќност: 200- 400W
Капацитет на сад: 1.2 l
2 метални ножеви
1 брзина
Состав: метал, пластика, гума
Димензии на кутија:180 x 180 x 235 mm

1999 ден.

На залиха

SKU: 177560 Категорија: