• 192883
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Ротирачка прскалка TWISTER тт BASIC

Ротирачка прскалка со три млазници со прилагодување на брзината
12 дупки
Максимален дијаметар од 19-12m површина за посипување
Покриеност до 113m2

Клуб Цена
449 ден. 499 ден.

На залиха