• 168268

Решо електрично Luxell LX-7021

Електрично решо со 2 рингли
Моќност:1500 + 1000 W
Термостат
Емајлиран
Индикатор за температура

1790 ден.

Нема на залиха

SKU: 168268 Категорија: