• 189738
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Реципрочна пила JR3051TK 1200W

Моќност: 1.200 W
Удари во минута: 0 – 3.000 min-1
Макс. сечење во дрво: 255 mm
Макс. сечење цевка / 90°: 130 mm
Должина на ударот: 30 mm
Бучава: звучен притисок 88 dB(A)
Бучава: звучна моќност 99 dB(A)
Бучава: oтстапување (K) 3 dB(A)
Вибрации при cечење на дрво: 19,5 m/s²
Вибрации при сечење на иверица: 19,5 m/s²
Вибрации: oтстапување (K) 1,5 m/s²
Димензии (Д x Ш x В): 447 x 97 x 176 mm
Тежина: 3,3 kg
Производител: Makita
Реципрочна пила со моќност од 1200 W и ергономски дизајнирана гумирана мека рачка. Замената на листот се прави лесно, едноставно и без употреба на алат.

Клуб Цена
12074 ден. 13415 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 189738 Категории: ,