• 192878
  • 192878 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Распрскувач WULKAN sz BASIC Cellfast

Лесен распрскувач за мали површини
Дијаметар на наводнување од 8-11m
Покриеност до 95m2

Клуб Цена
179 ден. 199 ден.

На залиха