• 192881
  • 192881 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Распрскувач MULTICLIK тт BASIC Cellfast

Мултифункционална фиксна прскалка со пет типа на проток во зависност од големината на површината
Совршена за мали површини
Покриеност до 113m2

Клуб Цена
359 ден. 399 ден.

На залиха