• 192882
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Распрскувач KLIF тт BASIC Cellfast

Целосно ротирачка прскалка
Дијаметар на наводнување од 12-15m
Покриеност до 177m2

Клуб Цена
359 ден. 399 ден.

На залиха