• 192879
  • 192879 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Распрскувач KLIF sz BASIC Cellfast

Целосно ротирачка прскалка
12-15m максимален дијаметар на посипување
Површина до 177m2

Клуб Цена
206 ден. 229 ден.

На залиха