Рачна правосмукалка PHILIPS FC6142

Моќност: 56W
Напојување (LOV) на полнење
Технологија на батерии на полнење NiMH
Брзина на проток на воздух: 530l / min
Вшмукување: 9W
Напон: 4.8V
Тежина: 1,4 кг

4599 ден.

На залиха

SKU: 157647 Категорија: