• 181427

Рачна правосмукалка BEKO VRT61814VR

Моќност:90W
Ниво на бучење:80 dBA
Фрекфенција:50 – 60 Hz
Напон:100 – 240 V
Индикатор
Време на полнење:4-6h
Тип на мотор:DC
Моќност вшмукување:14.4 W
Автономија:45 мин
Капацитет:0.5L
Litium батерија
Четка за прашина

7999 ден.

Нема на залиха

SKU: 181427 Категорија: