• 200
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Пумпа за хидрофор 800W

Моќ:800W
Максимална висина: 38 m
Maксимална длабочина: 8 m
Притисок: 3.8 bar
Проток: 3200 l/h
Тежина: 9 kg

Висококвалитетна вакумска пумпа за спроведување/извлекување на вода од бушотини, бунари или површински извори (акумулации).

Клуб Цена
5674 ден. 6305 ден.

Нема на залиха