• 201

Пумпа за хидрофор 1.0KW

Моќ 1000w
Максимална висина 45 m
Maксимална длабочина 8 m
Притисок 4.5 bar
Проток 4600 l/h

Висококвалитетна вакумска пумпа за спроведување/извлекување на вода од бушотини, бунари или површински извори (акумулации).

9795 ден.

Нема на залиха