• 180437

Пумпа Диг.за Гуми12V USB Michelin

Работи на стандарден автомобилски приклучок 12v
Должина на цревото 60cm
Има вентил за испуштање на притисок

2500 ден.

На залиха

SKU: 180437 Категорија: