• 180468

Пумпа Диг.Програм.за Гуми 12V со USB

Работи на стандарден автомобилски приклучок 12v
Опција за програмиран режим за работа
DPS Digital Power Source Tehnology – USB приклучок
Должина на цревото 60cm
Има вентил за испуштање на притисок

3990 ден.

На залиха

SKU: 180438 Категорија: