• 192945
  • 192945 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Прскалка RANGE тт IDEAL Cellfast

Професионална метална пулсирачка прскалка со прилагодлив статив
Постепено регулирање на протокот на вода од 20º до 360º
Прилагодување на висината од 62-92cm
Челичната конструкција обезбедува стабилност и издржливост
Преклопните нозе го олеснуваат лесното складирање
Игличките ја стабилизираат прскалката за време на работата
Покриеност до 452m2

Клуб Цена
2331 ден. 2590 ден.

Само 2 останати во залиха