• 192909
  • 192909 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Прскалка PROFI IDEAL Cellfast

Изработени од алуминиум и пластика
Постепено регулирање на водениот тек и неговата јачина од силен млаз до деликатна магла

Клуб Цена
539 ден. 599 ден.

Само 1 останати во залиха