• 192906
  • 192906 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Прскалка OWER тт IDEAL Cellfast

6-функционална прскалка со стоечка основа
Изработени од висококвалитетна пластика
Постепено регулирање на протокот на вода во 6 различни поставки
Аголот на прскање постепено се прилагодува од 30° до 360°
Можност за поставување на површината за прскање со подвижната глава на прскалката
Покриеност до 346m2
Модуларен систем кој може да се прошири со повеќе прскалки

Клуб Цена
1791 ден. 1990 ден.

Нема на залиха