• 192901
  • 192901 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Прскалка OPTI IDEAL Cellfast

Прскалка за нишање направена од висококвалитетна пластика
Опремен со 20 млазници, од кои 6 се конфигурирани со можност за вклучување и исклучување
Непречено регулирање на протокот на вода и удобен механизам за регулирање на опсегот на прскање
Покриеност до 263 m²

Клуб Цена
2241 ден. 2490 ден.

Само 2 останати во залиха