• 192905
  • 192905 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Прскалка EXPERT тт IDEAL Cellfast

Прскалка со стоечка основа, опремена со 16 млазници
Изработени од висококвалитетна пластика
Постепено регулирање на протокот на вода во 4 различни поставки
Поставување на областа за прскање со подвижната глава на прскалката
Покриеност до 240 m 2
Модуларен систем кој може да се прошири со повеќе прскалки

Клуб Цена
1611 ден. 1790 ден.

Нема на залиха