• 192949
  • 192949
  • 192949 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Прскалка CONTI sz IDEAL Cellfast

Прскалка со подлога со шилести изработена од висококвалитетна пластика
Непостепено регулирање на делот за полевање од 0º до 360º
Вентил кој овозможува регулирање и затворање на протокот на вода
покриеност до 79 m 2
Модуларен систем кој може да се прошири со повеќе прскалки

Клуб Цена
449 ден. 499 ден.

Нема на залиха