• 197535
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Прскалка 53-415

Ергономски кружен распрскувач
Три краци, 12 излезни отвори
Максималната површина за наводнување е 200m2
Рамномерно наводнување благодарение на прецизната распределба на излезните млазници
Лесно читливите ознаки го олеснуваат прецизното прилагодување на брзината на ротација и површината за наводнување
Димензии: 20×20.5×8.9cm
Тежина: 160kg

Клуб Цена
998 ден. 1109 ден.

Нема на залиха