• 197539
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Прскалка 51-735

Ергономската форма обезбедува сигурно држење и удобност при користење
Регулирање на протокот на вода од силен млаз до лесен туш
Прскалката овозможува деликатно прскање со можност за регулација на јачината на протокот
Димензии: 19.5×16.7×5.9cm
Тежина: 110gr

Клуб Цена
413 ден. 459 ден.

На залиха