• 169869

Проточен бојлер BOSCH TR7000 21/24-DESOB

TR7000 21/24 DESOB електронски проточен бојлер, ен.класа А од 21/24kW
Работен притисок: 0.25 бари
Регулатор на моќноста : 21 kW/24 kW
Заштеда на ел.енергија,со едноставно прилагодување на слајдот на контролната електроника
Годишна потрошувачка на енергија: 478 kWh
Бучавост: 15 dB
Kaпацитет на топла вода во минута: 13,2л/7,2 л/мин. (38С/60С)
Прецизен избор на температура од 30 ° C до 60 ° C на LCD екран
Заштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери
Можност за приклучување на солар; Догревање oд солар до 55°C
CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација
Сигурност:Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно

24990 ден.

Нема на залиха

SKU: 169869 Категорија: