• 191855

Бојлер Favorit TE80B20

Капацитет: 80 L
Димензија: 427 Х 872 MM
Тежина: (НЕТО/БРУТО) 23/25 KG
Моќ: 220-240V; 50 HZ
Регулирање на температура на вода: 0-85 C°
Терминална заштита од прегревање: 100 C°
Греење: 1980 W
Равотен притисок: 6 бара

7999 ден.

Нема на залиха

SKU: 191855 Категорија: