• 200457

Фен за коса FUEGO BY-536

Моќност:1800W-2200W
Брзини:2Температури:3
КонцентраторДифузер
Копче за ладен воздух
Глава за закачување

1199 ден.

На залиха

SKU: 200457 Категорија: