• 186977
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Притисочен распрскувач 1,25L

Капацитет: 1.25 l
Функција 360°
Прскање под агол од 90°
Производител: Gardena
Распрскувачот под притисок 1,25 l од GARDENA е идеално погоден за нега на растенијата на балкон или во вашиот двор. Многуте корисни функции обезбедуваат едноставно ракување со висок степен на практичност, без разлика дали сакате да ги прскате вашите растенија со вoда или да им обезбедите дополнителна заштита со препарати за штетници. Опремена е со втор отвор со мерно капаче за полнење, мерење на течност и празнење на садот. Пред да започнете со прскање, зголемете го притисокот во распрскувачот со користење на ергономски обликуваната D рачка. Потоа треба само да го притиснете копчето на рачката. Вградената функција 360° значи дека течноста секогаш се вшмукува при прскање, без оглед на положбата во која се држи садот. Прскалката има различен интензитет на прскање (од најширок до најтенок млаз ), и истиот може да биде исфрлуван под агол од 90°. Ова овозможува удобно нанесување на течноста под листот на растението без да мора да го вртите зглобот на раката под непријатен агол. Дополнително, на садот има проѕирен дел за гледање кој ви овозможува да го проверите нивото на течност во садот во секое време.

Клуб Цена
1610 ден. 1789 ден.

На залиха

SKU: 186977 Категории: ,