• 158846

Преса за коса PHILIPS BHS675/00

Ionic Care
Керамички плочки
Температура: до 230°C
Брзо загревање(30sec)
Функција за заклучување
Автоматско исклучување за 30мин

3999 ден.

На залиха

SKU: 158846 Категорија: