• 67550

Преносно радио Vivax AMP-1032 – Бело

1W RMS аудио засилувач на моќност Квалитетен и јасен звук
2x звучници USB
SD порта Радио FM / AM ЦД /
МП3 плеер AUX Line аудио влез, погоден за поврзување на надворешни уреди како што се компјутер
MID
ТВ и други аудио извори
Приклучок за слушалки

2899 ден.

На залиха

SKU: 179996 Категорија: