• 185

Правосмукалка WT 20 P суво/водено

Напојување 230 V- 50 Hz
Тежина: 6,5 Kg
Големина на резервоар: 20 l
Проток .60 l/s
Снага: 800 W
Правосмукалка со тивок мотор наменета за суво и водено вшмукување. Располага со резервоар отпорен на удари, флекс црево од 2 метри и кабел од 4 метри со соодветен држач.

8295 ден.

Нема на залиха

SKU: 174024 Категорија: