Правосмукалка Vivax VCC-850G Astro

Моќност:850W
Ниво на бучавост:80db
Тежина:4.2kg
Волумен на ќеса за прашина:2L
Четки и други додатоци

3799 ден.

На залиха

SKU: 183930 Категорија: