Правосмукалка Vivax VCC-700B

Eколошка правосмукалка со енергетска класа: А
Должина на кабел: 5m
Моќност:700 W
Сад од:2L
Индикатор за наполнетост на садот
Нова ECO performance четка
Метална телескопска рачка со должина од:90 cm
HEPA 12 филтер

4500 ден.

На залиха

SKU: 183912 Категорија: