Правосмукалка SAMSUNG VCC4135S37/BOL

Црвена боја
Моќност на моторот 1600 W
Вмукувачка моќ 320 W
ниво на бучност 83db
Собирање на прашина во кеса
Капацитет на садот за прашина 3.0л
Ротирачко црево 360
Автоматско повлекување на кабелот
Радиус на движење 9
2m

4399 ден.

На залиха

SKU: 185046 Категорија: Ознака: