Правосмукалка gorenje VC 1901 GCYIV

Сиво-Зелена боја
Моќност: 1900 W
Со канистер SUPRA POWER
Волумен на садот за прашина: 1
7 Литри
Мотор SOFT START
Употреба суво чистење
Хепа филтер 2
Ниво на филтрација: 9
Цевка: Алуминиум
Универзална четка + 3 додатни наставки
Радиус-Опсег: 19 m

6599 ден.

Нема на залиха

SKU: 081939 Категорија: